Ķermeņa detoksikācijas programma (3 dienām)

Diētas un pārējais kas neiederas iepriekšējās sadaļās...
   

Ķermeņa detoksikācijas programma (3 dienām)

Atbildēt free_awsm » 21:38:35 / 25.10.2012

Ķermeņa detoksikācijas programma (3 dienām)
Attēls
Rakstam izmantota Food Matters grāmata, izveidota, jo daudzi no mums cieš no slikta uztura un dzīvesveida sekām kas veicina hronisku slimību izplatīšanos. Dēļ daudzajām alerģijām un jūtīgumu pret ēdienu mūsdienās, šajā programmā izvairīsimies no vispopulārākajiem alerģiju izraisošajiem ēdieniem kā piemēram sarkanās gaļas, vistas gaļas, olām, rafinēta cukura, piena produktiem, kviešiem, lipekļa un vēžveidīgajiem tā vietā izmantosim graudus, riekstus, sēklas, pupas un svaigo produkciju.



Detoksikācija
Tāpat kā tev nepieciešama brīvdienas pēc darba tavam ķermenim nepieciešams pārtraukums ik pa brīdim, it īpaši, ja jūties noguris vai slims. Detoksifikācija ir normāls process, kas organismā neitralizē un izvada toksīnus pa galvenajiem orgāniem, piemēram, pa mūsu resno zarnu, aknām, nierēm, plaušām, limfām un ādu. mūsu ķermenis to dara dabiski katru dienu, jo patiesībā tā ir viena no mūsu pamatfunkcijām. Bet ja nu šī pašattīrīšanās sistēma ir pārslogota ar mūsu neveselīgu dzīvesveidu, un uz organismu iedarbojušies vides toksīni?

Pēc vairāku ekspertu domām ķermeņa detoksikācija ir iztrūkstošs posms slimību profilaksei, it īpaši tajās kurās ir imūnsistēmas nepietiekamība, kā piemēram: vēzis, artrīts, diabēts, hronisks noguruma sindroms un piena sēnīte. Pat ja tava diēta ir laba, lai izvairītos no vides toksīniem kas dod ceļu vīrusiem, baktērijām un parazītiem tev ir ieteicama detoksikācija.

Pat dzīvnieku pasaulē tā ir normāla prakse, tikai dzīvnieki attīra organismu, kādu laiku neēdot, kas dod laiku organismam attīrīties pašam. Iedomājies cik daudz reizes tu gadā mazgājies ārēji un tagad padomā cik reizes, tu iztīri organismu iekšēji?


Parasti ķermenim ir vajadzīgas 7-10 dienas, lai kārtīgi detoksikācijas process norisinātos visefektīvāk, bet mūsdienās vairums cilvēki ir ļoti nodarbināti tāpēc tie varēs 3 dienas. Ja tu vari 7 dienas tas ir lieliski, ja tu vari 10 dienas tas ir vēl labāk, ja tu vari tikai 1 dienu, tad tas tomēr ir labāk nekā nevienu. Bet tomēr mēs iesakām izpildīt šo programmu vismaz 3 dienas, lai pamanītu īstos rezultātus.

Kādi būs ieguvumi:
  1. Tu likvidēsi visu nevajadzīgo ķermenī, dažiem tas nozīmē svara zaudēšanu.
  2. Uzreiz uzlabojas enerģijas un vitalitātes līmenis
  3. Jūs apgriezīsit sliktos ēšanas paradumus un vēderam būs iespēja samazināties svara kontrolei
  4. Palielināsies cirkulācija kas attīrīs aknas, nieres un asinis
  5. Uzlabo garīgo skaidrību
  6. Cilvēkiem ar sirds problēmām - regulārāki sirdspuksti
  7. Šķiedrvielām bagāta diēta ar jūras dārzeņiem, kas aizstāj gaļas un piena proteīnu, kas gandrīz vienmēr novērš iespēju saslimt ar sirds un asinsvadu slimībām (lielākais mirstības iemesls)
Pašlaik atrodamas daudz un dažādas detoksikācijas programmas un produkti, bet mēs ticam ka mūsu programmā nav pārlieku lielas galējības un programma ir salīdzinoši viegla.

Šī 3 dienu attīrīšanas programma ir lielisks veids, lai palīdzētu pāriet no neveselīga uztura uz veselīgu. Pamatā tiek izmantoti brūnie rīsi un dārzeņu sulas. Brūnie rīsi satur daudz kālija, dabisko jodu un citas minerālvielas, tādēļ lielākā daļa jutīs kā pozitīvi izmainās mati , ādas struktūra un nagu augšana. Brūnajos rīsos, ir arī daudz šķiedrvielu, kas palīdz tīrīt zarnas no uzkrātajiem atkritumiem. Jūras zaļumi palīdz samazināt svaru, novērš celulītu, palīdz līdzsvarot vairogdziedzera funkcijas, kas palīdz ar metabolisko sindromu. Dārzeņu sulas palīdz nogādāt koncentrētus enzīmus un barības vielas uz šūnām ķermenī, kas palīdz detoksikācijas procesā.


Programma

  • Ceļoties
    Paņem lielu glāzi un tur ievieto citronu (precīzāk no citrona izspiežam sulu) un sasmalcinātu ingveru. Pārējo glāzi piepildiet ar filtrētu ūdeni istabas temperatūrā.
    Video kā gatavo:
    Video beigās vēl pievieno medu, bet tas šajā programmā nav obligāts.
  • Pirms brokastīm
    Sagatavojam zaļo dzērienu: Sajaucam kviešu vai miežu asnu pulveri ar filtrēto ūdeni lai paātrinātu attīrīšanās procesu. No sākuma var likties negaršīgs, bet ar laiku jūsu garšas kārpiņas pielāgosies. Šis dzēriens normalizēs PH līmeni jūsu asinīs, sekojiet ieteicamo devu daudzumam uz iepakojuma.
  • Brokastis
    Iesāciet ar svaigu dārzeņu sulu no 4 vidēja lieluma burkāniem, 1 bietes, 1 gurķa, mazas spinātu lapiņas (veikalos - baby spinach), 1/4 piepildiet ar pētersīļiem. Iedzeriet 1000 mg C vitamīna un 2000 mg linsēklu eļļas kapsulas.
  • Starp brokastīm un pusdienām
    Paņemiet detoksikācijas tēju bez kofeīna (piparmētru, žeņšeņa, lakrica saknes, ingvera un kumelītes) vai īpašu dabas caureju tēju. Dzeriet vairāk zaļās tējas jums tas ir nepieciešams!
  • Pusdienas
    Paņemiet no mazas līdz vidēja izmēra porcijai ar brūnajiem rīsiem kas sajaukti ar svaigiem vai tvaicētiem dārzeņiem (izvēlieties brokoļus, šitake sēnes, ķīnas kāpostus (bok choy), redīsus, rukolu (saukta arī arugula), vasarā sīpoli, ūdenskreses (avotkreses), ķiploku un ingveru) sezonā ar jūras zaļumiem varat pagaršot 1 porciju ar miso zupu vai citronu sulu un augstākā labuma olīveļļu (season with sea greens and flavor with 1 cup of miso soup or lemon juice and extra virgin olive). Paņem 2000 mg vitamīna C.
  • Pēcpusdienā
    Paņemiet vēl vienu dārzeņu sulu ar burkānu, ābolu un ingveru lai palielinātu tavu enerģiju
  • Agrās Vakariņas
    Pagatavojiet svaigi spiestu dārzeņu sulu ar 2 burkāniem, 2 tomātiem, nedaudz spinātlapām, 2 seleriju kātus, 1/2 gurķi un 1/2 sarkanās paprikas (capsicum) un pievieno 1 ēdamkaroti kviešu vai miežu asnu pulveri. Izdzer vēl 2000 mg vitamīna C.
  • Pirms gulētiešanas
    Atpūtiniet jūsu ķermeni ar detoksikācijas tēju (piparmētra, citronu balzāms, lakricas sakne, ingvers), vai kumelīšu tēju, vai arī svaigu piparmētru zaļo tēju ar kardamonu pākstīm.


Tas arī viss! Izpildiet šo programmu vismaz 3 dienas lai tiešām redzētu rezultātus. Varat eksperimentēt ar dārzeņu sulām visu dienu, bet tikai pārliecinieties, ka neesat pievienojuši pārāk daudz saldos augļus (ideālā variantā to nav vispār), kas var traucēt attīrīšanās procesam.
Ja jūtaties izsalcis uzkodiet nedaudz mandeles. Jūs varat dārzeņu sulu pusdienās aizstāt ar dārzeņu zupu ja nepieciešams (aukstā laikā jutīsities labāk).
Detoksikācijas procesā jau pēc otrās dienas jutīsiet, ka pazūd kāre pēc saldumiem. Pieturieties pie šī plāna, un rezultāti atnāks jau pavisam drīz!


Grāmatā ir arī ieteicamie vingrinājumi, receptes un vēl daudz kas, bet par to vēlāk...

Izmantotā literatūra - Food Matters Detox and Rejuvenation Guide (2010) (viewtopic.php?f=16&t=33)
free_awsm
Site Admin
 
Ziņojumi: 79
Reģistrēts: 00:17:13 / 24.10.2012

Atgriezties uz Pārējais

Pašlaik forumā

Šo forumu pašlaik apskata: Nav reģistrētu lietotāju un viesi: 0

cron